• +359 2 954 95 60

Добре дошли в Тодоров и Дойкова Адвокатско дружество!

Тодоров и Дойкова Адвокатско дружество е създадено, за да Ви подпомага и защитава, а нашата цел е да Ви подпомагаме и защитаваме честно, компетентно и успешно!

Свилен Тодоров

управляващ съдружник
Адвокат от Софийска адвокатска колегия от 1996 г.
Образование: Софийски университет, Юридически факултет
Подробно

Десислава Дойкова

съдружник
Адвокат от Софийска адвокатска колегия от 1997 г.
Образование: Атински университет, Гърция, Юридически Факултет
Подробно

За да бъдеш в челните редици на адвокатската професия се изисква знание, опит, предвидливост, желание да споделяш идеи и стремеж да изразяваш мнение по съществените въпроси. Ние имаме смелостта и увереността да поставяме под съмнение съществуващия начин на мислене, да преодоляваме граници и да откриваме хоризонти.

Ние сме решени да Ви помогнем да постигнете своите цели, като Ви предоставим навременни, компетентни и полезни юридически консултации и съдействие, които да надминат Вашите очаквания!

Ние вярваме, че като се придържаме към най-високите етични стандарти на адвокатската професия ще сме в състояние да постигнем ефективност и успех в работата си за Вас.

Ние разчитаме на екипната работа и колегиалността! Ние ценим различията в опита и възгледите, които всеки от членовете на екипа ни притежава! Ние печелим от нашето единство и интегритет!

Практики

Тодоров и Дойкова Адвокатско дружество, учредено през 2006 г., с познания и опит в прилагането на българското право и правото на Европейския съюз, водено от мисията си да служи на своите клиенти по възможно най-добрия начин, е специализирано в предоставянето на широк кръг от юридически услуги на физически лица, търговски дружества, финансови институции и сдружения с нестопанска цел в следните области:

Юридически статии

Тодоров и Дойкова Адвокатско дружество предлага на вниманието Ви за дискутиране становища по актуални правни теми от практиката си.

При наследяване на акции наследниците придобиват в съсобственост идеални части от всяка една от акциите на акционерно дружество, по същия начин, по

...